61 70 57 89 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Sømløs amme bh i bomuld

Sømløs amme bh med 65% organisk bomuld. Det sømløse og elastiske stof følger brystets skiftende størrelse under graviditet og amning uden generende sømme. Lækker kvalitet fra danske Carriwell.

Samme fordele som den tilsvarende sømløse amme bh, men indholdet af organisk bomuld giver bedre åndbarhed i forhold til samme model i mikrofiber.

Når du køber amme bh i bomuld skal du være opmærksom på at materialet ikke er helt så blødt og elastisk som mikrofiber. Størrelsen opfattes derfor som noget mindre og det er ikke unormalt at bruge en størrelse større i bomuld i forhold til samme model i mikrofiber,

Farve: Hvid og sort
Størrelse: S, M, L, XL

Se størrelsesvejledning nederst på siden.

Læs mere om Sømløs amme bh i bomuld >>

Status: På lager

249,00 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

 
Mærke/model
Seamless Organic Cotton Nursing Bra
Størrelse
Når du køber amme bh i bomuld skal du være opmærksom på at materialet ikke er helt så elastisk som mikrofiber. Vælg den største størrelse hvis du ligger mellem to størrelser. Se Carriwells vejledende målskema herunder.

De fire størrelser (S, M, L og XL) dækker mange BH-størrelser. Find din BH-størrelse i skemaet og se hvilken størrelse Carriwell anbefaler.

707580859095100
A
BS
CM
D
EL
FXL
G
H
Materiale
Materiale: 65% Organic Cotton/bomuld, 28% Polyamide, 7% Elastane

Indholdet af organisk bomuld giver bedre åndbarhed i forhold til samme model i mikrofiber.
Front
Fronten er sømløs. Dvs. den er vævet i et stykke uden sidesømme og generende syninger henover brystet. Hele fronten (og ryggen) er vævet i et stykke. Ved at bruge forskellige væveteknikker, er der lavet forstærkninger i stoffet der hvor brystet har brug for ekstra støtte. Der er ekstra støtte på ydersiden af brystet, mellem brysterne og under brystet. En bred kant hele vejen rundt forneden på bomulds amme bh'en giver god pasform uden at stramme.
Ryg
Ryggen er lukket med en almindelig hægtelukning og den medfølgende bh-forlænger giver mulighed for ekstra justering.

Stropperne kan justeres.
Ammebh.dk's kommentater og tips til størrelse og pasform
  • De fleste, der ligger mellem to størrelser oplever at skulle bruge den største.
  • Selvom målskemaet går op til H skål anbefaler vi kun denne amme bh til mindre skålstørrelser. Hvis du har stor barm kan du sagtens købe den hvis du har bruge for en støtte-BH eller vil have en billig amme bh til den første tid, men du skal være opmærksom på at støtten ikke er optimal til en stor barm. Vælg istedet en mere fast amme bh i store størrelser.

Yderligere information

Yderligere information

Prisgaranti Nej

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Sømløs amme bh i bomuld

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Tags på produktet

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.