61 70 57 89 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Amme bh - enkel blonde (E-Q skål)

Royce Charlotte er en amme bh uden bøjler med en enkel blonde i toppen. Skålen er konstrueret med god støtte til den større barm. Syningerne ligger så barmen bliver løftet og støttet. Skålen åbnes med klikspænde. Det er ikke tydeligt på modelbilledet, men der er helt normal amme-bh-åbning på denne Charlotte Royce amme bh.

Stropperne på Royce Charlotte kan justeres i længden og lukningen med 3 hægter i ryggen har i alt 4 justeringsmuligheder fra inderste til yderste hægte.

Charlotte Royce amme bh fås i mange størrelser. Fra E til og med L skål.

Farve: Sort
Størrelse: 65-90 DD/E/F/FF/G/GG/H/HH/J/JJ/K/KK/L - Svarer til EU str. 65-90 E/F/G/H/I/J/K/L/M/N/O/P/Q
Uden bøjle.

Læs mere om Amme bh - enkel blonde (E-K skål) >>

Status: På lager

369,00 kr

* Påkrævede felter

Royce

Fri fragt på ordrer over 349,-

30 dages retur & bytte

Beskrivelse

Detaljer

 
Mærke/model
Royce Charlotte amme bh
Størrelse
65-90 DD/E/F/FF/G/GG/H/HH/J/JJ/K/KK/L - Svarer til EU str. 65-90 E/F/G/H/I/J/K/L/M/N/O/P/Q
Materiale
60% polyamid, 33% bomuld, 7% elastan
Front
Hver skål er konstrueret af 4 stykker. Snittet er udviklet til at give en god støtte til den store barm. Derudover er der en bærestykke, der holder amme bh'en fast (og ind til kroppen) under brysterne.

Fronten har et bredt gennemsigtigt blondestykke på hver skål. Blonden er enkel og med prik-mønster. Altså ikke blomsterblonde men derimod en mere enkel blonde.
Inderside
Fronten er et enkelt-lags materiale med flade syninger på bagsiden. Blonden er en del af skålen. For at give bedre stabilitet og holdbarhed er den ført ned på bagsiden, så den ligger som et dobbeltlag på midterstykket af amme bh'en. Det giver en smule mere fasthed, men vigtigst af alt giver det en giod holbarhed af blonden, så den ikke går i stykker i syningen.
Ryg
Almindelig ryg med hægte-lukning. Gode justeringsmuligheder og kan forlænges med en (eller flere) bh-forlængere. Vælg bh-forlænger med 3 hægter.
Ammebh.dk's kommentater og tips til pasform
Stropperne er ekstra brede i denne model og de er ført ned langs kanten af ryggen. Det giver et bredt bærestykke.

Denne amme bh kan have en tendens til at lave lidt spidse bryster i de store størrelser. Det er helt normalt i en bh med god støtte og uden bøjle.

Yderligere information

Yderligere information

Prisgaranti Nej

Bedømmelser

Skuffet! Review by Emilie
Vurdering
Jeg har en stor, tung og blød barm normalt en 75 J/K, Så tænkte ved at bestille en 80, J svarende til en M, at der var lidt plads at give af. Min barm kan lige være der, og det er inden mælken er løbet til. Det der skuffer mest, er den måde bh’en former brysterne på, det ligner jeg har to trekantede bryster, der peger ned af og peger til vær sin side. Så desværre lever denne amme bh ikke op til mine forventninger, øv. (Indsendt den 24/01/2021)
Den mest behagelige og smukke amme bhReview by Britta
Vurdering
Jeg elsker denne amme bh. Har store bryster og ville gerne have en amme bh som støttede men som var bøjleløs samt måtte den ikke give mig "uni-Boob" og denne bh har levet op til alt dette. Samtidig elsker jeg at den er lidt sexet da den har blonde detaljen. Overvejer meget at købe en mere af dem (Indsendt den 30/07/2017)
Super BH!Review by Louise
Vurdering
Jeg er den glade ejer af en 80/36 H og har netop bestilt en mere!
Jeg kan ikke huske at have haft en BH uden bøjle, som både gav den nødvendige støtte og var behagelig at have på.
Før nu :-)
Med en stor barn, kan det til tider være lidt vanskeligt at finde noget der duer, så jeg var mere end glad da det lykkedes. (Indsendt den 21/07/2014)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Amme bh - enkel blonde (E-Q skål)

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Tags på produktet

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.