61 70 57 89 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Blossom amme bh (C-N skål)

Smart justeringsbånd: Træk amme bh'en sammen til traditionel bh eller løsnes til en top. Must have amme bh - både til dag og nat.

Royce Blossom er en skøn amme bh med flexible skåle, der kan udvide sig (og trække sig sammen) op til 3 skålstørrelser. Dette gør at Royce Blossom giver dig den fleksibilitet, der skal til, når dine bryster ændrer størrelse og form mellem amninger. Brystets størrelse og form afhænger af hvor spændt brystet er.

Selvom materiale og udformning i Royce Blossom giver stor fleksibilitet, er der stadig arbejdet for en god støtte i Blossom Royce amme bh'en. I siden og under brystet er der nemlig indsyet et bredt støttende bælte, der støtter og løfter brystet.

Støttebåndet ligger som mellemste lag. Bagsiden (ind mod brystet) er et stykke stof uden syninger, så der ikke er noget, der gnaver.

Blossom amme bh er uden bøjle, hvilket anbefales af de fleste jordemødre og ammerådgivere.

Det specielle ved Royce Blossom amme bh er at den har et smart justeringsbånd foran. Når du har brug for en løsere fornemmelse (eller dine bryster er meget spændte) løsner du stroppen. Blossom amme bh er nu en bh top (se billedet nedenfor). Når du har brug for mere stramhed eller har en udringet bluse på, så strammer du stroppen op. Blossom amme bh støtter nu ekstra og har udseende som en traditionel bh (se billedet nedenfor).

Blossom amme bhBlossom amme bh

Fleksibiliteten i Blossom amme bh gør at det er et optimalt valg inden fødsel når du ikke helt kender din størrelse. Efter fødslen kan du bruge den både dag og nat. Når du løsner stoppen har du nemlig en fantastisk top til natten.

Blossom amme bh er efter vores mening et must have når du pakker tasken til fødegangen.

Farve: Sort (med små hvide prikker) eller dyreprint
Størrelse: 70-95 C/D/DD (svarer til EU størrelse C/D/E), E/F/FF (svarer til EU størrelse F/G/H), G/GG/H (svarer til EU størrelse I/J/K) og HH/J/JJ (svarer til EU størrelse L/M/N)

Læs mere om Blossom - Flexibel amme bh (C-K skål) >>

Status: På lager

399,00 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

 
Mærke/model
Royce Blossom amme bh
Størrelse
70-95 C/D/DD (svarer til EU størrelse C/D/E), E/F/FF (svarer til EU størrelse F/G/H), G/GG/H (svarer til I/J/K) og HH/J/JJ (svarer til L/M/N).
Materiale
41% viscose, 35% polyamid, 21% bomuld og 3% elastane.
Front
Fronten er lavet af et blødt dobbeltlags-materiale. Dvs. der er et blødt lag helt uden syninger ind mod brysterne.

Fronten er med padding. Der ligger et tyndt "skumlag" mellem de to lag. Det betyder at fronten får en fasthed (og bedre støtte) uden at ødelægge den bløde og flexible overflade.

Det specialle ved Blossom amme bh er, at der er et bindebånd i fronten, der kan justeres. Det betyder at Blossom amme bh kan være alt fra en almindelig bh til en ammetop. Du bestemmer selv hvor meget du vil stramme båndet og du kan justere det i løbet af dagen, alt efter hvor spændte dine bryster er.
Inderside
Helt sømløs inderskål i blødt materiale.
Ryg
Almindelig ryg med hægte-lukning. Gode justeringsmuligheder og mulighed for at forlænge med en bh-forlænger.
Ammebh.dk's kommentater og tips til pasform
Royce Blossom er en skøn amme bh med flexible skåle, der kan udvide sig (og trække sig sammen) op til 3 skålstørrelser. Dette gør at Royce Blossom giver dig den fleksibilitet, der skal til, når dine bryster ændrer størrelse og form mellem amninger. Brystets størrelse og form afhænger af hvor spændt brystet er.

Yderligere information

Yderligere information

Prisgaranti Nej

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Blossom amme bh (C-N skål)

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Tags på produktet

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.