61 70 57 89 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Amme bh

Vælg en god ammebh til din størrelse. Dine bryster ændrer form og størrelse under graviditet og amning. Vælg en god amme bh, der giver brystet støtte men samtidig giver mælken frit løb og ikke klemmer. Alle amme bh'er her er uden bøjle eller med blød gelebøjle, hvilket anbefales af mange jordemødre for at sikre at bøjlen ikke lukker mælkekirtlerne.

Du kan finde størrelsesanvisning for hver amme bh når du klikker ind på produktet.

Amme bh - strækbare

Strækbare ammebh'er fra danske Carriwell er et must-have. Amme bh'erne fås i størrelserne S-XL. Den strækbare kvalitet betyder at amme bh'en dækker flere BH størrelser og er derfor et godt valg hvis du er lidt i tvivl om din størrelse eller dine bryster ændrer størrelse mellem amninger.

Da de enkelte størrelser af de strækbare amme bh'er dækker mange BH størrelser vil mange opleve at de strækbare amme bh'er giver lidt mindre støtte end en traditionel BH. Fordelen er til gengæld at du kan købe en amme bh selvom du endnu ikke kender din præcise størrelse.

De strækbare amme bh'er er også populære som køb inden fødslen til at tage med i tasken til fødegangen og den første tid efter fødlen indtil mælken er løbet stabilt til og du kender din størrelse.

Du kan finde størrelsesanvisning for hver amme bh når du klikker ind på produktet.

Amme bh - BH størrelser

Her finder du amme bh'er i almindelige BH størrelser. Dvs. med en omkreds og en skål. Disse amme bh'er fås i mange flere størrelser end de strækbare. Til gengæld kan du også forvente en noget bedre støtte.

Alle vores amme bh'er er uden bøjle eller med blød geleébøjle. De fleste jordemødre anbefaler amme bh uden fast bøjle for at undgå at gøre skade på mælketilførslen.

19 vare(r)

pr. side

19 vare(r)

pr. side