61 70 57 89 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Ammeindlæg

Ammeindlæg er et must-have for alle ammende mødre.

  • Bomuld ammeindlæg: høj sugeevne, billigst
  • Silke ammeindlæg: God til ømme/revnede brystvorter
  • Uld ammeindlæg: God mod brystbetændelse, holder brystet tørt og varmt

Vaskbare ammeindlæg - godt for miljøet og dig

Ud over at opsuge overskydende mælk og forhindre våde pletter på blusen kan ammeindlæg også have en gavnlig effekt på brystet. Ammeindlæg i silke er kendt for sin gavnlige effekt på ømme og revnede brystvorter mens ammeindlæg i uld kan holde brystet tørt og varmt og modvirke brystbetændelse.

Ammeindlæg findes i mange materialer og kvaliteter fra de billige engangsammeindlæg til de noget dyrere i uld. Selvom engangsammeindlæg er billigst i indkøbspris bliver de hurtigt dyrere i brug. En kvinde der ammer 2 børn bruger nemlig i gennemsnit 3000 ammeindlæg. Derfor kan det hurtigt blive billigere - og bedre for miljøet – at bruge vaskbare ammeindlæg.

  • Bomuld ammeindlæg: høj sugeevne, billigst
  • Silke ammeindlæg: God til ømme/revnede brystvorter
  • Uld ammeindlæg: God mod brystbetændelse, holder brystet tørt og varmt

Ammeindlaeg guide

Bomuld ammeindlæg

Ammeindlæg i bomuld er kendt for sin høje sugeevne og åndbarhed. Et godt basis ammeindlæg med 100% naturligt bomuld ind mod huden. Ammeindlægget i bomuld fås nu også i sort hvilket gør det mere diskret /usynligt under en sort ammebh og sort bluse. Køb bomuld ammeindlæg >>

Silke ammeindlæg

Ammeindlæg i silke er et godt valg til revnede og ømme brystvorter. Silke ammeindlæg har et lag af 100% silke ind mod brystet. Silke er kendt for at modvirke irritation af huden og den blanke overflade dulmer og køler ømme revnede brystvorter. Husk at vende silkelaget ind mod brystet. Køb silke ammeindlæg >>

Uld ammeindlæg

Ammeindlæg i uld kan hjælpe med at forebygge brystbetændelse. Uld har den egenskab at den kan absorbere meget mælk og stadig føles tør. Det betyder at et ammeindlæg i uld vil hjælpe med at holde brystet både tørt og varmt. Ammeindlæg i uld skal vaskes skånsomt. Køb uld ammeindlæg >>

Gode råd om ammeindlæg

Det er vigtigt at du husker at skifte ammeindlægget jævnligt selvom den gode sugeevne ofte gør at ammeindlægget holder sig tørt hele dagen. Mælkesukkeret i din brystmælk kan nemlig krystallisere sig og lægge sig på overfladen af ammeindlægget.

Vaskeråd for ammeindlæg

Både ammeindlæg i uld og ammeindlæg i silke skal vaskes i specielt vaskemiddel uden enzymer. Ammebh.dk anbefaler finvask hånd- og maskinvask uden farve og parfume til uld og silke fra Änglamark (kan købes i Coops butikker). Det er et godt og billigt vaskemiddel uden parfume og unødvendige tilsætningsstoffer der også kan bruges til din baby’s uldtøj. Vær opmærksom på doseringsanvisningerne. Der skal ikke bruges ret meget vaskemiddel pr. vask.

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side