61 70 57 89 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Info om retur

I din pakke lå der en følgeseddel med information om retur. Denne side indeholder samme information.Kort forklaring om retur:


  • Du sender retur for egen regning. Du kan sende retur med GLS eller Postnord efter dit ønske og du har selv ansvaret for returneringen indtil den er modtaget hos os. Send IKKE retur med DAO (da de bliver leveret udenfor åbningstid og derfor ikke kan modtages).

  • På alle varer er der 90 dages returret fra den dag du modtager din bestilling.

  • Der ligger der returlabel i pakken du kan bruge til at returnere din bestilling. Det koster 39 kr. at anvende denne returlabel. Dette fratrækkes før tilbagebetaling af ordrebeløbet.

  • Du kan naturligvis også sende retur uden at købe returfragten gennem os hvis du har mulighed for – og foretrækker - at gøre det på anden vis.

  • Hvis der er tale om en reklamation så skriv til kundeservice@ammebh.dk – send IKKE varen retur. Afvent i stedet hjælp fra kundeservice.

  • Hvis du er i tvivl om størrelsen så hold på det du har, bestil flere størrelser i webshoppen og send retur til sidst. Du er meget velkommen til at sende retur fra flere ordrer sammen. Du skal blot gøre dette tydeligt for os ved at opdele varerne pr. ordre (f.eks i en pose) og vedlægge en følgeseddel pr. ordre. Dette er for at vi kan genkende hvilke ordrer varerne kommer fra og dermed betale hurtigt og korrekt tilbage.

  • Hvis du gerne vil bestille et prøverum med hjem eller allerede har et prøverum hjemme, så er du velkommen til at sende varer fra andre ordrer retur sammen med prøverummet. Vedlæg en returseddel pr. ordre du sender retur fra. Læs om prøverum her: tag prøverummet med hjem

  • Når du har sendt retur tilbagebetaler vi til det betalingskort, der er anvendt ved købet. Du modtager også en bekræftelse på tilbagebetalingen til den e-mail, der er anvendt ved købet. Det går som regel ret hurtigt efter modtagelsen af din returpakke. Hvis du er i tvivl om noget, så skriv til kundeservice@ammebh.dk.

Mere forklaring om retur:


På alle varer er der 90 dages returret fra den dag du modtager din forsendelse/afhenter din forsendelse i pakkeshoppen.

Vi er vilde med at du finder den rigtige sports bh i den rigtige størrelse. Derfor er du MEGET velkommen til at bestille flere størrelser og returnere dem du ikke vil beholde. Faktisk foretrækker vi at sende så få pakker som muligt til hver kunde. Det er nemmere for dig ikke at hente så mange pakker. Og det er MEGET billigere for os at sende en samlet pakke fremfor mange små pakker. Derfor må du meget gerne bestille flere varer og returnere dem du ikke vil beholde.Når du har købt med den gratis fragt til GLS pakkeshop skal du selv betale for returfragten. Det koster 39 kr.

For at spare mest mulig på returfragten er du meget velkommen til at returnere varer fra flere forskellige bestillinger i samme forsendelse. Dvs. du må gerne bestille flere gange og sende retur samlet. Du må også meget gerne tage et prøverum med hjem og sende retur fra andre bestillinger sammen med det (og på den måde spare returfragten).Hvis du sender retur fra flere bestillinger samlet er det meget vigtigt at vi kan se hvilke ordrer returneringen kommer fra. Vedlæg derfor venligst en følgeseddel (eller kopi af den) pr. ordre. Følgesedlen har du fået tilsendt sammen med din ordre.

Grunden til at følgesedlen skal vedlægges er, at vi skal kunne se hvem det er, der sender retur, så vi kan tilbagebetale pengene til den rigtige person. Det er altså udelukkende for at kunne give dig en god service - det er IKKE for at være besværlige. Nogle gange får vi varer retur uden følgeseddel og afsender. Så er det meget svært for os at lave en hurtig tilbagebetaling.

Vedlæg derfor en følgeseddel fra HVER ordre du sender retur fra og opdel varerne så de ligger sammen med følgesedlen svarende til den ordre varerne sendes retur fra.Når du returnerer skal du selv betale for returforsendelsen (med mindre du har taget prøverummet med hjem - se beskrivelse af det længere nede på siden).

For at gøre det nemt for dig tilbyder vi at du kan anvende den returfragtlabel, der ligger i din pakke. Det koster 39 kr at anvende den vedlagte label. Dette fratrækkes inden tilbagebetalingen til dit betalingskort.

Du kan naturligvis stadig vælge at sende uden at benytte labelen. Så fratrækker vi naturligvis ikke 39 kr.Du kan returnere hele din ordre eller enkelte varer. For at gøre brug af returretten skal du sende din ordre/vare til ELGAARD MEDIA // ammebh.dk, c/o. Webpakkeriet, Vejlevej 15, Ølholm, 7160 Tørring. I pakken skal du vedlægge (en kopi af) følgesedlen (følgesedlen) hvoraf det tydeligt fremgår hvem du er og hvilken ordre du returnerer fra. Retursedlen har du fået tilsendt sammen med din ordre.Når du returnerer en ordre til ammebh.dk bliver dine penge automatisk overført til det betalingskort, der blev anvendt ved købet. Der kan gå et par dage inden du kan se pengene på din konto. Bemærk at hvis du betaler med kreditkort (f.eks. Mastercard) vil tilbageførslen af pengene fremgå at din kreditkort opgørelse og ikke direkte på din konto. Når din returnering er behandlet vil du modtage en e-mail, der bekræfter dette på den e-mailadresse, der blev anvendt ved købet.