61 70 57 89 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Venteundertøj

Her finder du venteundertøj, trusser, undertrøjer og toppe til den gravide mave. Alle modeller er elastiske og kan følge den voksende mave uden at stramme.

Venteundertøjet fås i størrelserne S-XL. Materialet er strækbart.

Venteundertøjet er opdelt efter trusser, mavebælter, undertrøjer/toppe og graviditets bh'er.

Ventetrusser

Ventetrusser fås i høje og lave modeller. Høje ventetrusser går op over maven og er elastiske så de kan følge den gravide mave. De lave ventetrusser sidder under den gravide mave. Hvilken type man fortrækker er individuelt. Fordelen ved de høje ventetrusser er at de dækker maven hvis din bluse kryber op. Fordelene ved de lave modeller er at de også kan bruges efter fødslen.

De høje ventetrusser fås både som almindelig trusse og en g-stregs model.

Og ventetrusser behøver ikke være kedelige. De flotte blondetrusser fås både som almindelig trusse og g-strengs model. De kan også bruges efter fødslen og er derfor et godt køb.

Mavebælte

Med et mavebælte kan du dække maven mens du bruger dine almindelige trusser. En god løsning hvis du gerne vil bruge lave trusser istedet for ventetrusser, der går over maven.

Mavebæltet er lavet at strækbart materiale. Stoffet er vævet så det er stærkere på ryggen og i siden af maven. Derfor vil man ofte opleve at mavebæltet støtter og aflaster i ryg/ lænd og siden af maven.

Venteundertrøje

Hvis du har brug for et ekstra lag under trøjen er venteundertrøjen fra Carriwell god. Venteundertrøjen er lavet i strækbart materiale så den strækker sig med den voksende mave. Den ekstra tykke vævning i ryg og siden af maven betyder at stoffet følger kroppen uden at folde.

Graviditets bh

Mange oplever ømme bryster under graviditeten. Det er helt normalt. Brysterne vokser og ændrer facon når homonerne raser.

En graviditets bh er lavet i strækbart materiale, der kan følge kroppen når den ændrer sig. Ekstra tykke vævninger i stoffet giver øget støtte til siden af brystet så der er lidt støtte og facon i BH'en selvom den er yderst strækbar.

11 vare(r)

pr. side

11 vare(r)

pr. side