61 70 57 89 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Bomuld ammeindlæg

Ammeindlæg i bomuld. Høj sugeevne og åndbart spærrelag der sikrer at ydersiden holdes tør samtidig med at huden kan ånde. Fås både med hvid og med sort yderside. Indersiden a8ind mod brystet) er naturfarvet (ubleget) bomuld.

Spar både penge og skån miljøet ved at skifte til vaskbare bomulds ammeindlæg. Bomuld ammeindlæg er meget holdbare og kan ved almindeligt brug holde til amning af 2 børn.
Pakken indeholder 6 stk. (3 par).

Der medfølger en vaskepose gratis. Den kan bruges til vask af ammeindlæg, så de skånes og ikke bliver væk i vaskemaskinen.

Farve: Hvid eller sort

Status: På lager

99,00 kr

* Påkrævede felter

Carriwell

Fri fragt på ordrer over 349,-

30 dages retur & bytte

Beskrivelse

Detaljer

OBS. Prisen er for en pakke med 6 stk. (3 par). Vaskbare ammeindlæg i bomuld. Bomuld ammeindlæg har god sugeevne og huden kan ånde. Bomuld ammeindlægget består af 4 lag:
ammeindlæg100% naturligt bomuld ind mod huden
ammeindlæget absorberende lag med høj sugeevne
ammeindlæget åndbart spærrelag der holder ydersiden tør
ammeindlægendeliget et lag af pænt bomuld på forsiden
Prisen er for en pakke med 6 stk. (3 par). Vask ved 30 grader. Farve: hvid (ubleget hvid/naturfarvet ind mod huden) Antal: 6 stk pr. pakke Størrelse: 10 cm i diameter

Bedømmelser

Efter de første par månederReview by Mine Neumann
Vurdering
Jeg skyndte mig at anskaffe indlæggene, da det er skønt med miljørigtige tanker! Men da min mælkeproduktion var meget høj, holdt de slet ikke tæt. Derfor er det først nu, efter 7-8 mdr at jeg er begyndt at bruge dem dagligt. Nu er de til gengæld helt perfekt! (Indsendt den 27/08/2013)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Bomuld ammeindlæg

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Tags på produktet

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.