61 70 57 89 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Kundeservice - Få svar på dine spørgsmål her

Få svar på de oftest stillede spørgsmål omkring køb, fragt og returnering her. Hvis du ikke finder svaret her eller gerne vil have personlig betjening er du meget velkommen til at kontakte Ammebh.dk.

FRAGT

Der er gratis fragt på alle ordrer over 349 kr i Danmark.

På ordrer under 349 kr koster fragten 49 kr.

Ordrer sendes med GLS til afhentning i en GLS pakkeshop. Ved din bestilling får du selv mulighed for at vælge hvilken pakkeshop du vil have sendt til.

Hvis du vil have leveret pakken på din adresse kan du vælge hjemmelevering for 39 kr ekstra. Pakken bliver leveret af GLS på din adresse. Det er vigtigt at du er hjemme eller har en fuldmagt til GLS på adressen, da GLS ellers leverer din pakke i en GLS pakkeshop.

Vi leverer til Sverige, Norge, Grønland og Færøerne for 150 DKK.

Vi anvender PostNord til forsendelser til Sverige, Norge, Grønland og Færøerne. Forsendelsen er med tracking og PostNord oplyser leveringstiden til at være 6-10 dage plus toldbehandling til Grønland, 4-6 dage plus toldbehandling til Norge og 3-6 dage plus toldbehandling til Færøerne. Vores erfaring med PostNord er at der ofte skal lægges lidt leveringstid til de oplyste tider. Men som sagt er der tracking på forsendelsen.

RETURNERING

På alle varer er der 90 dages returret fra den dag du modtager din forsendelse/afhenter din forsendelse i pakkeshoppen.

Du kan bruge den vedlagte fragtlabel til returnering. Der vil blive fratrukket 49 kr for brug af fragtlabel.

Hvis du har mistet vedlægssedlen kan du hente en ny her: vedlægsseddel ved retur og ombytning

Du må gerne sende retur uden brug af den vedlagte fragtlabel. Du kan sende retur med GLS eller Postnord efter dit ønske og du har selv ansvaret for returneringen indtil den er modtaget hos os. Send IKKE retur med DAO (da de bliver leveret udenfor åbningstid og derfor ikke kan modtages).

Returadresse er: Ammebh.dk, Ajstrupvej 44, 8340 Malling

Du har ansvaret for returneringen indtil den er modtaget hos os. Få derfor ALTID en kvittering når du har indleveret pakken. Så kan vi nemlig overtage bøvlet med at finde pakken hvis uheldet er ude og vi kan tilbagebetale hurtigt. Uden en indleveringskvittering kan vi ikke hjælpe dig.

Hvis der er tale om en reklamation så skriv til kundeservice@ammebh.dk – send IKKE varen retur. Afvent i stedet hjælp fra kundeservice.

Hvis du er i tvivl om størrelsen så hold på det du har, bestil flere størrelser i webshoppen og send retur til sidst. Du er meget velkommen til at sende retur fra flere ordrer sammen. Du skal blot gøre dette tydeligt for os ved at opdele varerne pr. ordre (f.eks i en pose) og vedlægge en følgeseddel pr. ordre. Dette er for at vi kan genkende hvilke ordrer varerne kommer fra og dermed betale hurtigt og korrekt tilbage.

Når du har sendt retur tilbagebetaler vi til det betalingskort, der er anvendt ved købet. Du modtager også en bekræftelse på tilbagebetalingen til den e-mail, der er anvendt ved købet. Det går som regel ret hurtigt efter modtagelsen af din returpakke.

OMBYTNING

Alle ubrugte varer ombyttes fragtfrit til anden størrelse indenfor 90 dage fra modtagelse.

Du kan bruge vedlagte fragtlabel gratis én gang til ombytning.

Der kan kun ombyttes fragtfrit én gang pr. ordre. Dvs. der medsendes IKKE ny fragtlabel sammen med ombytningen.

Hvis du har mistet vedlægssedlen kan du hente en ny her: vedlægsseddel ved retur og ombytning

Hvis du er i tvivl om størrelsen så hold på det du har, bestil flere størrelser i webshoppen og send retur til sidst. Du er meget velkommen til at sende retur fra flere ordrer sammen. Du skal blot gøre dette tydeligt for os ved at opdele varerne pr. ordre (f.eks i en pose) og vedlægge en følgeseddel pr. ordre. Dette er for at vi kan genkende hvilke ordrer varerne kommer fra og dermed betale hurtigt og korrekt tilbage.

TAG PRØVERUMMET MED HJEM (kun Danmark)

Hvis du er i tvivl om din størrelse eller blot ønsker at prøve forskellige modeller er du meget velkommen til det.

Bestil gerne flere størrelser og/eller modeller og tag prøverummet med hjem til dig selv. Prøv i ro og mag. Hvis du har spørgsmål undervejs så kontakt Ammebh.dk.

Bestil det du ønsker at prøve i webshoppen. Du har 30 dages prøvetid - så du sender blot de varer retur du ikke ønsker at beholde retur indenfor 30 dage. Der bliver ikke hævet penge for de varer du prøver og når du returnerer prøverummet betaler du kun for de varer du ender med at beholde. Så bliver det ikke lettere. 30 dages prøvetid med kredit i prøveperioden. Varene skal selvfølgelig være ubrugte, men du må gerne prøve dem på ligesom i en almindelig butik.

Du får mulighed for at vælge "tag prøverummet med hjem" når du går til kassen. Denne service koster 79,- Læs meget mere om at tage prøverummet med hjem her>>

PRISGARANTI

Vi giver prisgaranti på den stor del af vores varer. Du kan tjekke det ved at se om varen er mærket med PRISGARANTI (det står lige over prisen på produktsiden).

Prisgaranti betyder at vi matcher prisen hvis du finder samme vare billigere hos en anden webbutik. Du kan udnytte prisgarantien op til 14 dage efter dit køb. Dvs. køb trygt nu. Hvis du finder samme vare billigere så tilbagebetaler vi diferencen til dit kort.

Der er selvfølgelig nogle betingelser for at vi kan matche prisen. Kort fortalt så skal varen være den samme, være på lager og det skal være en webshop, der er omfattet af dansk forbrugerbeskyttelse. Du kan læse om prisgarantien her: Prisgaranti

LEVERINGSTID

Ordrer ekspederes alle hverdage. Hvis du bestiller inden kl.12 på hverdage afsender vi samme dag. Du får en e-mail fra os når din ordre er afsendt. Hvis der sker en fejl så din bestilling ikke kan afsendes vil du få besked på mail.

Ordrer bliver altså afsendt alle hverdage og er oftest fremme dagen efter. Vi må selvfølgelig tage forbehold for forsinkelser og fejl i pakningen af din ordre og hos GLS. Hvis du har brug for speciel attention, så skriv til kundeservice@ammebh.dk. Så følger vi din ordre med ekstra omhu og orienterer dig undervejs.

FRAGTMULIGHEDER

Alle pakker sendes med GLS til afhentning i pakkeshop, da det er den leveringsform der efter vores erfaring er hurtigst og billigst i forhold til den type pakker vi afsender.

SALG UDENFOR DANMARK

Alle priser er i danske kroner (DKK).

Leveringsomkostninger for danske webshops er enorme! Derfor kan det sjældent betale sig at levere fra Danmark til andre lande. Hvis du sidder i udlandet og gerne vil handle, så kontakt kundeservice@ammebh.dk for at få oplyst hvilke leveringsomkostninger vi har til dit land.

Når du bestiller fra udlandet vil der ikke ligge en returlabel i din forsendelse. Du skal selv betale en eventuel returforsendelse.

For levering udenfor EU - dvs. til Norge, Færøerne og Grønland - gælder specielle regler da ikke-EU-borgere ikke skal betale dansk moms. Der kan blive opkrævet told og afgifter i modtagelseslandet ved modtagelsen af pakken. Disse udgifter skal du selv betale for. Toldreglerne varierer fra land til land, så kontakt dine lokale toldmyndigheder hvis du er i tvivl.