61 70 57 89 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Zipped Plunge Bra Shock Absorber

Frontlukket sports bh med lynlås. Hurtig og nem at tage på. Mange lækre detaljer! Plunge model (dyb udskæring) giver god ventilation foran.

Farve: Bobles
Størrelse: 70-85 B/C/D/E

Status: På lager

489,00 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Frontlukket sports bh fra Shock Absorber til den mindre barm. Modellen fås kun i B-E skål. Flot sports bh i Plunge model. Det betyder at den er ekstra nedringet og giver derfor god luft foran. Shock Absorber er kendt for at lave sports bh'er med ekstraordinær god støtte til den store barm. Her har de taget de samme teknologier og brugt dem i en sports bh til den mindre barm hvor der er kræset lidt ekstra for detaljerne. Ryggen af Shock Absorber Zipped Plunge Bra er lavet i et powermesh materiale, der giver ekstra god ventilation. Forsiden er lavet af et dobbelt lag svedtransporterende materiale. Det dobbelte lag giver bedre støtte og fasthed foran i forhold til et enkelt lag. Lynlåslukningen er nem at lukke. Der er en ekstra hægte under lynlåsen, der giver hold når du lukker. Den modvirker også træk i lynlåsen. Se billedet for detaljer. Materialet er 49% polyester, 45% polyamid og 6% elastane Farve: Bobles Størrelse: 70-85 B/C/D/E

Yderligere information

Yderligere information

Prisgaranti Nej

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Zipped Plunge Bra Shock Absorber

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Tags på produktet

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.