61 70 57 89 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Badetøj til gravide

Graviditetsbadetøj er badetøj med plads til maven.

Vælg mellem almindelig badedragt eller tankini (graviditets bikini).

Begge modeller har halterneck lukning. Stroppen bag nakken bindes i den ønskede længde. Du kan derfor stramme eller løsne alt efter hvor du er i graviditeten.

En tankini består af bikinitrusser og en top, der dækker maven. Tankinien er især populær til badeferier.

2 vare(r)

pr. side

 • Graviditets badedragt

  Graviditetsbadedragt med justeringsmulighed til strand og svømmehal. Halterneck, dobbelt stof på forsiden og ekstra padding ved brysterne. Farve: Sort Størrelse: S-XXL Tilbagemeldinger fra kunder er, at graviditetsbadedragten er MEGET lille i størrelsen. Vælg 2 størrelser større end normalt hvis du er i tvivl.

  Læs mere om Graviditets badedragt >>

  Vis detaljer
  299,00 kr

 • Tankini - graviditets bikini

  Flexibel graviditets tankini (bikinistrusser og top) til strand og svømmehal. Justerbar top og trusser med elastikkant. Tankini-toppen kan justeres. Stroppen bag nakken bindes, og kan dermed strammes så meget det passer dig og løsnes i løbet af graviditeten efterhånden som du har brug for mere plads. Selve toppen kan du trække op og ned alt efter hvor meget af maven du vil have dækket. Dobbelt stof på forsiden og ekstra padding ved brysterne. Det er et indlæg, der sidder hen over brystet. Indlægget hjælper med at skjule synlige brystvorter. Samtidig giver det ekstra støtte til brystet. Forstykket på toppen er dobbelt lag stof, der giver ekstra komfort til den voksende mave. Yderstoffet har en fin rynkeeffekt i siden. Det giver lidt ekstra plads til maven med en fin effekt. Bikitrussen er en miditrusse. Den har store benåbninger og elastik i benåbninger og øverst. Trusserne sættes under maven. Forstykket af trusserne er dobbelt lag stof. Farve: Sort Størrelse: S-XL

  Læs mere om Tankini - graviditets bikini >>

  Vis detaljer
  329,00 kr

2 vare(r)

pr. side

Badetøj med ammefunktion - efter fødslen

Efter fødslen er badedragten med ammedunktion et must-have til badeferier og babysvømning.

Amme-badedragten er en almindelig pæn badedragt, men med klikåbning til nem amning - præcis som du kender det fra en ammebh.

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side