61 70 57 89 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Sømløs amme bh - Carriwell

Blød og elastisk amme bh der følger kroppens forandringer. Også en god amme bh at købe før fødslen når du endnu ikke kender din præcise størrelse efter fødslen.

Rigtig god til prisen! Dette er en af vores bestsellere indenfor amme bh'er.

Farve: Sort, hvid og hudfarvet

Størrelse: S, M, L, XL

Se størrelsesvejledning nederst på siden.

Læs mere om Sømløs amme bh - Carriwell >>

Status: På lager

219,00 kr

* Påkrævede felter

Carriwell

Fri fragt på ordrer over 349,-

30 dages retur & bytte

Beskrivelse

Detaljer

 
Mærke/model
Carriwell Seamless Drop Cup Nursing Bra
Størrelse
S-M-L-XL

Brystet kan variere op til 2 skålstørrelser mellem amninger. Den sømløse amme bh giver flexibilitet og støtter mens den tillader brystets størrelse at variere.

Brug størrelsesvejledningen når du vælger størrelse. De 4 størrelser (S,M,L og XL) dækker mange BH størrelser fra 70-100 A-H. Se størrelsesvejledningen fra Carriwell herunder. Hvis du har en stor skål, skal du læse ammebh.dk's kommentarer omkring størrelse og pasform nederst på siden. Denne amme bh er nemlig bedst til mindre skålstørrelser.

707580859095100
A
BS
CM
D
EL
FXL
G
H
Materiale
91% Polyamide, 9% Elastane
Front
Den bløde drop cup amme bh er elastisk men fast, og den er meget behagelig at have på - både når du ligger, sidder og bevæger dig. Det er en virkelig god basis amme bh.

Fronten er lavet i et stykket. Der er vævninger i stoffet,, der giver ekstra fasthed under brystet, mellem brysterne og i siden af brysterne. At den er sømløs betyder, at selvebh'en er vævet i et stykke og uden sidesømme og syninger i skålen. Skålene har amme-opluk med almindelige klikspænder.
Ryg
Den faste brede elastiske vævning, der sidder under brystet, så amme bh'en ikke glider op går hele vejen rundt på ryggen. Der er en almidelig ryglukning med hægter. Det betyder amme bh'en kan justeres i omkredsen alt efter hvor stram du vil have den. Der medfølger en ekstra bh-forlænger, så omkredsen kan justeres yderligere.
Ammebh.dk's kommentater og tips til størrelse og pasform
Amme bh'en lukkes på ryggen og der medfølger gratis en bh forlænger så den kan gøres løsere eller strammere efter behov. Stroppernes længde kan justeres.

Det strækbare materiale betyder at denne amme bh er bedst til lille og mellem barm. Hvis du har meget stor barm kan du sagtens bruge denne amme bh som støtte-bh. Men du vil opleve at denne amme bh ikke giver helt så god støtte til en stor barm som en amme bh i et fast materiale.

Der er en tilsvarende amme bh med padding. Den er et bedre valg til en stor barm, da der er mere støtte i skålene.

  • De fleste, der ligger mellem to størrelser oplever at skulle bruge den største.
  • Selvom målskemaet går op til H skål anbefaler vi kun denne amme bh til mindre skålstørrelser. Hvis du har stor barm kan du sagtens købe den hvis du har bruge for en støtte-BH eller vil have en billig amme bh til den første tid, men du skal være opmærksom på at støtten ikke er optimal til en stor barm. Vælg istedet en mere fast amme bh i store størrelser.

Yderligere information

Yderligere information

Prisgaranti Ikke tilgængelig

Bedømmelser

Som en sports-bhReview by Charlotte
Vurdering
Jeg er rigtig glad for mit køb af denne bh.. Jeg bruger normalt str. 90 D og kan sagtens passe denne model i str. XL (og endda stadig med plads til at gro).. Den virker som en sports-bh, som sidder tæt til brystet og holder alting på sin plads, og samtidig har bh'en en dejlig "lav" ryg, som støtter perfekt..! Dog synes jeg at stropperne er lidt for "grove" til at jeg vil give 5 stjerner, men de generer ikke sønderligt.. (Indsendt den 02/07/2015)
Den bedste amme-BHReview by Julie Rodin Bay
Vurdering
Rigtig god pasform og støtte!! Følger brysternes størrelse før og efter amning.

Dette er den eneste amme-BH der har givet optimal støtte, da jeg er meget smal rundt om, men får rigtig store bryster i forbindelse med amning. Jeg har prøvet mange forskellige amme-BH'er både med og uden bøjle, og vil helt klart anbefale denne!
Den er behagelig at have på (også i forbindelse med brystbetændelse), og så har den en rigtig god åbning til brystet når man skal amme. (Indsendt den 04/04/2014)
God ammebh til prisenReview by Anne Hyldgaard
Vurdering
Denne ammebh er rigtig god. Og det er en helt klart fordel,at den er så fleksibel: Især i starten af ammeforløbet, for det kan være svært at gennemskue, hvor ens bh-str. finder sit leje. Selvom den er fleksibel, støtterden stadig godt. (Indsendt den 12/02/2014)
AnbefalingReview by Ditte
Vurdering
Fantastisk god bh. Jeg havde købt flere forskellige amme bh'er, men de gav bare ingen større og generede mere end de gavnede. Prøvede så at købe denne amme bh, og med det samme jeg fik den på, var den bare behagelig. Den sidder perfekt, støtter perfekt, mærker næsten ikke at jeg har den på. Kan helt klart anbefales!!! (Indsendt den 10/05/2013)
Super lækkerReview by Sussie Petersen
Vurdering
Super lækker amme-BH som støtter og sidder godt, også når man skal sove med den om natten. Jeg brugte den i hele min graviditet også, fordi jeg fik meget følsomme og hudløse bryster ved brug af alm. BH.
Kan varmt anbefales (Indsendt den 06/05/2013)
AnmeldelseReview by Natalina
Vurdering
En rigtig god amme-bh.

Har brugt den ved amning af begge mine unger og det er helt sikkert den jeg vil bruge igen nu 3. gang. Den støtter rigtig godt og er behagelig at have på selv med brystbetændelse.

Kan bestemt anbefales! (Indsendt den 17/07/2012)
Rigtig godReview by Marie
Vurdering
BH´en støtter godt og har en god pasform. Følger bryststørrelsen før og efter amning. Pæn og har en rimelig pris. Pakken sendes så den kan komme i postkassen, hvilket er en stor fordel, når man er på barsel! (Indsendt den 28/09/2011)
anmeldelse af denne vareReview by Louise Clemmensen
Vurdering
Rigtig god støtte og pasform og rigtig lækker kvalitet ! Kan absolut anbefales ! (Indsendt den 16/03/2011)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Sømløs amme bh - Carriwell

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Tags på produktet

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.