61 70 57 89 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Amme bh med gelébøjle - Carriwell

Blød og elastisk amme bh med ammeopluk og gelébøjle. Blød og bøjelig - og alligevel fast - gelé der hvor bøjlen sidder i en bøjle-bh. Ekstra støtte og fordelene ved en bøjle-bh men med uden den stive bøjle som frarådes til ammende.

Bøjle bh'er frarådes til ammende da bøjlerne kan forhindre mælken i at løbe frit og gøre skade på mælkekanalerne. Derfor er ammebh'en med gelébøjle en helt fantasktisk nyhed fra Carriwell, der tillader brystet at ændre facon mellem amninger uden at blive hæmmet af en stiv bøjle.

Materialet følger brystets forandringer mellem amninger og det er en god amme bh at købe før fødslen når du endnu ikke kender din præcise størrelse endnu.

Farve: Sort og hvid

Størrelse: S, M, L, XL

Se størrelsesvejledning nederst på siden.

Læs mere om Amme bh med gelébøjle >>

Status: På lager

299,00 kr

* Påkrævede felter

Carriwell

Fri fragt på ordrer over 349,-

30 dages retur & bytte

Beskrivelse

Detaljer

 
Mærke/model
Carriwell Seamless Gelwire nursing bra
Størrelse
S-M-L-XL

Brystet kan variere op til 2 skålstørrelser mellem amninger. Den sømløse amme bh giver flexibilitet og støtter mens den tillader brystets størrelse at variere.

Brug størrelsesvejledningen når du vælger størrelse. De 4 størrelser (S,M,L og XL) dækker mange BH størrelser fra 70-100 A-H. Se størrelsesvejledningen fra Carriwell i skemaet herunder.

707580859095100
A
BS
C
DML
E
FXL
G
H
Materiale
91% polyamid, 9% elastan
Front
Amme bh'en med gelébøjle er en videreudvikling af den populære sømløse amme bh fra Carriwell. Forskellen er at i denne amme bh er der en gelébøjle under hvert bryst. Fordelene ved amme bh med gelébøjle er at den støtter og former brystet til en flottere facon.
Inderside
Indersiden er (bortset fra de to kanaler hvori den bløde gelébøjle ligger) uden sømme. Der er vævet forstærkninger i stoffet, der giver ekstra støtte på siden af brystet . De to gelebøjler er syet ind i en kanal af blødt stof, der er isyet på indersiden af amme bh'en.
Ryg
Almindelig ryg med hægte-lukning og justeringsmuligheder. Amme bh'en lukkes på ryggen og der medfølger gratis en bh forlænger så den kan gøres løsere eller strammere efter behov. Stroppernes længde kan justeres.
Ammebh.dk's kommentater og tips til størrelse og pasform
De fleste, der ligger mellem to størrelser oplever at skulle bruge den største.

Selvom målskemaet går op til H skål anbefaler vi kun denne amme bh til mindre skålstørrelser. Hvis du har stor barm kan du sagtens købe den hvis du har bruge for en støtte-BH eller vil have en billig amme bh til den første tid, men du skal være opmærksom på at støtten ikke er optimal til en stor barm. Vælg istedet en mere fast amme bh i store størrelser.

Yderligere information

Yderligere information

Prisgaranti Nej

Bedømmelser

For stor i omkredsReview by Sara P.
Vurdering
Denne BH er desværre alt for stor i omkredsen, hvilket gør, at gelebøjlen ikke rigtigt får nogen funktion. Jeg købte en str. L som passer fint i selve skålen men uden overhovedet at strække i elastikken kan jeg få en hel hånd op under kanten fordi omkredsen er så stor. De almindelige Carriwell sidder bedre og giver lige så god støtte og facon (eller måske mangel på samme). Så jeg leder stadig efter en ammeBH som ikke lader brysterne hænge halvt nede på maven. (Indsendt den 27/01/2015)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Amme bh med gelébøjle - Carriwell

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Tags på produktet

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.