61 70 57 89 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Padded amme bh - Carriwell

Amme bh med ammeopluk og padding, der giver facon og ekstra støtte.

Blød og elastisk amme bh med fyld. Den ekstra foring hjælper til at give brystet facon og skjuler synlige brystvorter. Desuden giver foringen ekstra fasthed til amme bh'en så den støtter ekstra i forhold til samme model uden foring.

Materialet følger brystets forandringer mellem amninger og det er en god amme bh at købe før fødslen når du endnu ikke kender din præcise størrelse endnu.

God til prisen.

Farve: Sort og hvid

Størrelse: S, M, L, XL

Se størrelsesvejledning nederst på siden.

Læs mere om Padded amme bh >>

Status: På lager

279,00 kr

* Påkrævede felter

Carriwell

Fri fragt på ordrer over 349,-

30 dages retur & bytte

Beskrivelse

Detaljer

 
Mærke/model
Carriwell Seamless Padded nursing bra
Størrelse
S-M-L-XL

Brystet kan variere op til 2 skålstørrelser mellem amninger. Den sømløse amme bh giver flexibilitet og støtter mens den tillader brystets størrelse at variere.

Brug størrelsesvejledningen når du vælger størrelse. De 4 størrelser (S,M,L og XL) dækker mange BH størrelser fra 70-100 A-H. Se størrelsesvejledningen fra Carriwell i skemaet herunder.

707580859095100
A
BS
C
DML
E
FXL
G
H
Materiale
92% polyamid, 8% elastan
Front
Padded amme bh er en videreudvikling af den populære sømløse amme bh fra Carriwell. Forskellen er at i denne amme bh er fronten et to lags materiale med en lille åbning i toppen hvor der er skubbet et blødt (med fast) indlæg på ca. 0,5-1 mm ind.

Fordelene ved den forede/padded amme bh med udtagelige indlæg er at de bløde skumindlæg giver mindre elasticitet i skålene og dermed støtter og former brystet til en flottere facon. Derfor er det en god amme bh under en t-shirt. Den ekstra foring mindsker desuden uheld med mælk, der løber igennem og skjuler ammeindlæg bedre end en traditionel amme bh.
Ryg
Amme bh'en lukkes på ryggen og der medfølger gratis en bh forlænger så den kan gøres løsere eller strammere efter behov. Stroppernes længde kan justeres.
Ammebh.dk's kommentater og tips til størrelse og pasform
De fleste, der ligger mellem to størrelser oplever at skulle bruge den største.

Selvom målskemaet går op til H skål anbefaler vi normalt kun de sømløse amme bh'er fra Carriwell til mindre skålstørrelser. Når det er sagt, så er denne Paddede amme bh den, der er mest velegnet til en større barm. Så hvis du har større barm og gerne vil have en af de sømløse amme bh'er fra Carriwell, så er det den her du skal gå efter.

Yderligere information

Yderligere information

Prisgaranti Nej

Bedømmelser

Sidder komfortabeltReview by Line
Vurdering
God amme-BH der sidder godt.
Jeg synes dog, at den hurtigt bliver nusset i stoffet, og at puderne folder sig sammen inden i BH'en når man skal folde den op og ned i forbindelse med amningen, men puderne er nødvendige at beholde i, da man ellers kan se ammeindlægene gennem blusen. (Indsendt den 24/08/2016)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Padded amme bh - Carriwell

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Tags på produktet

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.