61 70 57 89 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Padded BH med ammeopluk

Seamless bh med ammeopluk og udtagelig padding.

En alletiders amme bh til prisen. Kvaliteten er sømløs, elastisk og uden ryglukning (hvilket gør den lidt besværlig at tage på, men er et kæmpe plus når du bruger den til at sove med, da der ingen spænder eller sømme er på ryggen og dermed ikke noget, der generer når du ligger på ryggen i sengen).

Grunden til at denne amme bh er så billig i forhold til de andre er, at den findes i få størrelser og er rimelig basis i sin udformning. Men ligger du i mellemstørrelser, så får du virkelig meget amme bh for pengene i denne model!

Stropperne kan justeres i længden, der er klikspænder til amme opluk og fronten består af dobbelt materiale med et lille hul i kanten hvor de udtagelige indlæg kan tages ud igennem.

Padding i amme bh'en betyder at der er ekstra fasthed (og dermed støtte) til en større barm. Så selvom den passer bedst til mellemstørrelse. så vil en større barm også kunne bruge den. Modellen er testet hos os i 80H (bruger størrelsen L/XL) og det fungerede fint til støtte bh, hjemmebrug og om natten.

Materialet er mikrofiber (Nylon/spandex)

Farve: Sort (hudfarvet kommer i starten af 2018)

Størrelse: S/M, M/L og L/XL (se vejledende størrelsesguide nederst på siden - hvis du er i tvivl så vælg en større størrelse)


Læs mere om Padded Seamless bh med ammeopluk >>

Status: På lager

119,00 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

 
Mærke/model
Seamless
Størrelse
S/M, M/L og L/XL. Størrelsesguiden nedenfor er vejledende - hvis du er det mindste i tvivl, så vælg en større størrelse.

Brystet kan variere op til 2 skålstørrelser mellem amninger. Den sømløse amme bh giver flexibilitet og støtter mens den tillader brystets størrelse at variere.

Brug størrelsesvejledningen når du vælger størrelse. De 3 størrelser (S/M, M/L og L/XL) dækker mange BH størrelser fra 70-100 A-H. Se størrelsesvejledningen fra Carriwell i skemaet herunder.

65707580859095
A
BS/M
C
DM/L
E
FL/XL
G
H
Materiale
Nylon/spandex
Front
Dobbelt lag stof, der er vævet sammen i det lodrette panel i midten. Øverst i hver side er der på bagsiden et lille hul hvor paddingen kan tages ud gennem. Padding hjælper til at give bedre støtte til barmen (da det ikke er fleksibelt ligesom stoffet så er der noget bedre støtte i en padded amme bh), giver en god facon til brystet og skjuler brystvorter.

Der er klikspænder til ammeomluk.
Inderside
Total sømløs model - ingen sømme i siderne eller hen over brystet. Al facon ligger i vævningen af stoffet. Stropper er syet på bagsiden af stoffet. Der er ikke lavet beskyttelse omkring stropper eller flot finish her, Det er blot stropper, der er syet fast med en enkelt syning.
Ryg
Fast bredt stykke (god komfort) og inden spænder, der generer når du bruger den til at sove med.
Ammebh.dk's kommentater og tips til størrelse og pasform
Stropperne kan justeres i længden. Dette er ikke standard i de billige toppe, så det er et kæmpe plus. Ud over det er toppen meget basis i sin udformning og vil derfor fungere bedst til en mindre barm og en mellem omkreds. Men dette er helt generet for de elastiske toppe - de giver ikke helt nok støtte til at ersatte en "rigtig" amme bh til en større barm. Når det er sagt, så er denne model en af de bedste modeller (af de elastiske modeller) til en større barm da padding'en giver noget bedre støtte i forhold til en elastisk amme bh uden padding.

Yderligere information

Yderligere information

Prisgaranti Ikke tilgængelig

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Padded BH med ammeopluk

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Tags på produktet

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.