>" />
61 70 57 89 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Seamless hipsters Purelime

Seamless hipsters - Purelime. BESTSELLER.

Sømløs hipster i mange smarte farver. Den sømløse hipster er holdbar og med god pasform. Den sidder hvor den skal uden at krybe.

Kraftig og meget elastisk kvalitet. Materialet er 94% Tactel og 6% elastan, der giver dig åndbart, svedtransporterende, hurtigtørrende og meget strækbart undertøj. Perfekt til sport og hverdag.

Purelime seamless hipster har god plads til hofter og bag. Og holder faconen vask efter vask.

At den er sømløs betyder at hipsteren ikke har sidesømme - den er syet i et rør. Der ligger en kile i skridtet med sømme.

I siden er der lidt struktur i stoffet med nogle vandrette "ventilationshuller" - det er mest tydeligt på billedet af de hvide hipsters. Der er god åndbarhed og svedtransport.

Farver: Sort, hvid, meleret koksgrå og meleret fuchsia - og enkelte andre farver i nogle af størrelserne
Størrelse: XXS/XS, S/M, L/XL, 44/46 og 48/50.

Størrelsevejledning: XXS/XS = 30/34, S/M = 36-40, L/XL = 42-46. XXS/XS er en god størrelse til børn. De kan bruges af børn fra ca. 11 år og op.

Læs mere om Purelime Seamless Hipster >>

Status: På lager

149,00 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Seamless hipsters - Purelime Behagelige sømløse hipsters i strækbart materiale, der giver plads til hofter og bag. God komfort - vask efter vask. Materialet er 94% Tactel og 6% elastan. Det giver en god strækbar og hurtigtørrende kvalitet. Modellen er sømløs - det betyder at der ikke er sidesømme. Derfor er modellen meget velegnet til at sove i og til sport. Derudover er de fantastiske lige efter fødslen, da de er meget strækbare og følger kroppens forandringer uden at miste pasformen. Farve: Sort, hvid, grå og lilla Størrelse: XXS/XS, S/M og L/XL

Yderligere information

Yderligere information

Prisgaranti Nej

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Seamless hipsters Purelime

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Tags på produktet

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.