61 70 57 89 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Amme bh Padded Gelwire - Carriwell

Her er en amme bh med padding og gelébøjle, der er designet til den større barm. Normalt vil en større barm ikke kunne bruge en sømløs amme bh, da der simpelthen ikke er nok støtte i det elastiske materiale. Men med de tynde indlæg der er i denne amme bh vil du opleve at stoffet er fastere og ikke strækker sig i samme grad. Og derfor er der noget mere støtte i denne model i forhold til den tilsvarende uden padding.

Pga. det specielle design til den lidt større barm findes denne amme bh også i større størrelse end de andre sømløse amme bh'er fra Carriwell.

Blød og elastisk amme bh med ammeopluk, gelébøjle og padding, der giver ekstra støtte til den større barm. Blød og bøjelig - og alligevel fast - gelé der hvor bøjlen sidder i en bøjle-bh. Ekstra støtte og fordelene ved en bøjle-bh men med uden den stive bøjle som frarådes til ammende.

Bøjle bh'er frarådes til ammende da bøjlerne kan forhindre mælken i at løbe frit og gøre skade på mælkekanalerne. Derfor er ammebh'en med gelébøjle en helt fantasktisk nyhed fra Carriwell, der tillader brystet at ændre facon mellem amninger uden at blive hæmmet af en stiv bøjle.

Denne amme bh med padding giver bedre støtte til en større barm i forhold til de almindelige sømløse amme bh'er.

Materialet følger brystets forandringer mellem amninger og det er en god amme bh at købe før fødslen når du endnu ikke kender din præcise størrelse endnu.

Farve: Sort og hvid

Størrelse: M, L, XL, XXL

Der medfølger gratis bh-forlænger til denne amme bh.

Se størrelsesvejledning nederst på siden.

Læs mere om Amme bh med padding og gelébøjle >>

Status: På lager

375,00 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

 
Mærke/model
Carriwell Padded Gelwire nursing bra
Størrelse
M-L-XL-XXL

Brystet kan variere op til 2 skålstørrelser mellem amninger. Den sømløse amme bh giver flexibilitet og støtter mens den tillader brystets størrelse at variere.

Brug størrelsesvejledningen når du vælger størrelse. De 4 størrelser (M,L, XL og XXL) dækker mange BH størrelser fra 70-110 B-I. Se størrelsesvejledningen fra Carriwell i skemaet herunder.

707580859095100105110
B
CM
DL
EXL
F
GXXL
H
I
Materiale
92% polyamid, 8% elastan
Front
Amme bh'en med padding og gelébøjle er en sammensmeltning af de to populære ammebh'er - padded amme bh og amme bh med gelébøjle - fra Carriwell. Forskellen er at i denne amme bh er der BÅDE padding og en gelébøjle under hvert bryst. Fordelenene ved padding er at det skjuler brystvorterne og giver meget mere støtte til en stor barm. Fordelene ved amme bh med gelébøjle er at den støtter og former brystet til en flottere facon.
Inderside
Indersiden er (bortset fra de to kanaler hvori den bløde gelébøjle ligger) uden sømme. Der er vævet forstærkninger i stoffet, der giver ekstra støtte på siden af brystet . De to gelebøjler er syet ind i en kanal af blødt stof, der er isyet på indersiden af amme bh'en. Fronten er i to lag (det betyder mere fasthed i stoffet). Mellem de to lag er en lille lomme hvor der er et udtageligt indlæg. Indlægget er meget smalt og får derfor ikke brysterne til at se større ud. Men det giver en bedre støtte og former brystet. En (heldig) sideeffekt er, at brystvorterne er meget mere skjult bag indlægget. Derfor er padded gelwire amme bh'en et godt valg hvis du vil undgå synlige brystvorter.
Ryg
Almindelig ryg med hægte-lukning og justeringsmuligheder. Amme bh'en lukkes på ryggen og der medfølger gratis en bh forlænger så den kan gøres løsere eller strammere efter behov. Stroppernes længde kan justeres.
Ammebh.dk's kommentater og tips til størrelse og pasform
De fleste, der ligger mellem to størrelser oplever at skulle bruge den største.

Yderligere information

Yderligere information

Prisgaranti Nej

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Amme bh Padded Gelwire - Carriwell

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Tags på produktet

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.