61 70 57 89 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Find din amme bh størrelse

Der er meget nyt på vej her på ammebh.dk - og det tager tid at lave. Denne guide til at finde din amme bh størrelse er pt. under udvikling. Louise skriver på livet løs og så snart vejledningen er lavet færdig og tjekket kan du finde den her på siden.

Indtil den kommer her kan du få en detaljeret vejledning til at finde din størrelse i amme bh guiden, som du kan få tilsendt direkte til din e-mail. Klik blot på linket herunder, så får du mulighed for at indtaste din e.mail og få amme bh guiden sendt direkte til dig.

OBS! Der kommer ny persondatafordning 25. maj. Det betyder at vi er ved at opdatere vores procedurer for at passe endnu bedre på dine informationer og informere dig endnu bedre om hvordan vi gør det. Mens vi arbejder på forbedringerne er det desværre ikke muligt at få guiden tilsendt på mail. Der åbnes op for guiden igen indefor få dage. Undskyld ulejligheden!