61 70 57 89 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Badedragt med ammefunktion

BLIV SOMMERKLAR til ferien - netop nu 10% rabat på ALT badetøj. Gratis fragt ved køb over 250,- ellers koster fragten kun 19,-

Ammebadetøj er badetøj med klikspænde til nem amning - præcis som du kender det fra amme bh'er.

En amme badedragt er et must-have når du svømmer og bader med babyen, f.eks. til solferier med baby og til babysvømning.

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Badetøj til gravide - før fødslen

Graviditetsbadetøj er badetøj med plads til maven.

Vælg mellem almindelig badedragt eller tankini (graviditets bikini).

2 vare(r)

pr. side

 • Graviditets badedragt

  Graviditetsbadedragt med justeringsmulighed til strand og svømmehal. Halterneck, dobbelt stof på forsiden og ekstra padding ved brysterne. Farve: Sort Størrelse: S-XXL Tilbagemeldinger fra kunder er, at graviditetsbadedragten er MEGET lille i størrelsen. Vælg 2 størrelser større end normalt hvis du er i tvivl.

  Læs mere om Graviditets badedragt >>

  Vis detaljer
  299,00 kr

 • Tankini - graviditets bikini

  Flexibel graviditets tankini (bikinistrusser og top) til strand og svømmehal. Justerbar top og trusser med elastikkant. Tankini-toppen kan justeres. Stroppen bag nakken bindes, og kan dermed strammes så meget det passer dig og løsnes i løbet af graviditeten efterhånden som du har brug for mere plads. Selve toppen kan du trække op og ned alt efter hvor meget af maven du vil have dækket. Dobbelt stof på forsiden og ekstra padding ved brysterne. Det er et indlæg, der sidder hen over brystet. Indlægget hjælper med at skjule synlige brystvorter. Samtidig giver det ekstra støtte til brystet. Forstykket på toppen er dobbelt lag stof, der giver ekstra komfort til den voksende mave. Yderstoffet har en fin rynkeeffekt i siden. Det giver lidt ekstra plads til maven med en fin effekt. Bikitrussen er en miditrusse. Den har store benåbninger og elastik i benåbninger og øverst. Trusserne sættes under maven. Forstykket af trusserne er dobbelt lag stof. Farve: Sort Størrelse: S-XL

  Læs mere om Tankini - graviditets bikini >>

  Vis detaljer
  329,00 kr

2 vare(r)

pr. side