>" />
61 70 57 89 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Graviditets bh / nat bh - Carriwell

Brysterne forandrer sig under en graviditet. Denne graviditets bh støtter brystet mens den er elastisk og følger det ændrede bryst. Maternity Bra er perfekt når du har brug for en aflastnings bh til de ømme bryster.

Materialet er 87% Polyamide, 13% Elastane

Brede stropper giver støtte uden at genere skuldrene og det brede stykke under, ved siden og mellem brysterne giver ekstra støtte og løft af brystet. Alt sammen uden syninger - det hele ligger i den avancerede vævning af stoffet.

Det at graviditets bh'en er uden sømme gør den perfekt som nat bh efter fødslen. Den er god at sove i og holder ammeindlæg på plads uden generende sømme og spænder når du ligger ned.

Farve: Sort og hvid

Størrelse: S, M, L, XL

Se størrelsesvejledning nederst på siden.

Bemærk at dette er en ny og meget forbedret model i forhold til "den gamle" maternity bra. Du kan kende forskel ved at "den gamle" har bryderryg. "Den nye" har ikke bryderryg og er derudover meget mere kraftig vævning i stoffet og giver derfor noget bedre komfort og støtte.

Læs mere om Seamless Maternity Bra >>

Status: På lager

149,00 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

 
Mærke/model
Carriwell Maternity Bra (ny model)
Størrelse
S-M-L-XL

Brug størrelsesvejledningen når du vælger størrelse. De 4 størrelser (S, M,L og XL) dækker mange BH størrelser fra 70-100 A-I. Se størrelsesvejledningen fra Carriwell i skemaet herunder.

707580859095100
A
BS
CM
DL
E
FXL
G
H
I
Materiale
87% polyamid, 13% elastan
Front
Gravisitets bh'en er sømløs, dvs. den er vævet i et stykke uden generende sidesømme eller sømme hen over brysterne. Der er en søm på toppen af stropperne ved skuldrene (nødvendig for at stropperne hænger sammen).

Selve fronten er altså i et stykke. Stoffet er vævet tykkere under brysterne og i siden for at give støtte. Det samme er stykket mellem brysterne.

Halsudskæringen er lettere v-formet, hvilket gør at bh'en ikke er så synlig i halsudskæringen.
Inderside
Seamless maternity bra er i et enkelt lag stof og uden sømme ind mod brysterne.
Ryg
Ryggen er helt enkel og med brede stropper til at aflaste skuldrene. Der er inden åbning bagpå og inden syninger eller vævninger i stoffet. Det gør graviditets bh'en god til at sove i. Den er perfekt som nat bh efter fødslen da den aflaster og kan holde ammeindlæg fast.
Ammebh.dk's kommentater og tips til størrelse og pasform
De fleste, der ligger mellem to størrelser oplever at skulle bruge den største. Til stor barm er der ikke samme støtte i denne top som en almindelig bh. Men som aflastningsbh eller til ømme bryster er graviditets bh'en utrolig anvendelig (og populær).

Yderligere information

Yderligere information

Prisgaranti Nej

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Graviditets bh / nat bh - Carriwell

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Tags på produktet

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.