61 70 57 89 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Ryg clips til BH (3-pak)

Clips til at samle rygstropperne på din amme bh (eller almindelige bh'er). Kan anvendes til alle typer af BH'er med almindelige stropper.


Farve: Sort, hvid og klar (3-pak)

Størrelse: One size

Status: På lager

29,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Clips til at samle rygstropperne på din amme bh (eller almindelige bh'er). Kan anvendes til alle typer af BH'er med almindelige stropper. Når du samler BH stropperne i clips'en undgår du synlige BH stropper f.eks. under en top med bryderryg. Samtidig får din barm også et ekstra løft ved det skrå træk på siden af brystet, som clipsene giver. Du får 3 clips i en samlet pakke: sort, hvid og klar. BH clips er et must have under festkjolen eller en sommertop hvor du gerne vil have skjult dine forvaskede BH stropper på amme bh'en. Ryg clips til BH er også gode hvid du i en periode har ømme skuldre og har brug for at ændre trykket på skuldrene. Hvis din amme bh har meget brede stropper eller du har en meget tung barm anbefaler vi en Magic Clip i stedet. Farve: Sort, hvid og klar (3-pak) Størrelse: One size

Yderligere information

Yderligere information

Prisgaranti Nej
Størrelse One size
Farve 3-pak (sort, hvid, klar)

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Ryg clips til BH (3-pak)

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Tags på produktet

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.